Nu inschrijven: Scheldesymposium 2016

Op woensdag 23 november organiseert de VNSC haar jaarlijkse Scheldesymposium. Dit jaar staat het eerste onderzoeksprogramma van de Agenda voor de Toekomst centraal. Onderzoekers maken er samen met de leden van de Schelderaad een tussenbalans van op.

In 2014 ging de Agenda voor de Toekomst van start met een eerste onderzoeksprogramma van vier jaar. Inmiddels zijn we halverwege: hoog tijd dus voor een stand van zaken. Daarom is het Scheldesymposium 2016 gewijd aan Onderzoek & Monitoring. Onderzoekers en stakeholders maken samen met u de voorlopige balans op in zes interactieve sessies.

Van harte welkom...

We heten u welkom met een helder overzicht van de onderzoeksthema’s van de Agenda voor de Toekomst. Daarna starten zes onderzoekers samen met een stakeholder uit het werkveld met zes parallelle sessies over thema's als getij, slib, zeespiegelstijging en natuur. U krijgt de kans om drie sessies bij te wonen. Het volledige programma vindt u op de website van de VNSC.

...als u snel bent

U kunt zich nu al inschrijven met het handige onlineformulier. Stel het niet uit, want de plaatsen zijn beperkt. Geef ook aan welke sessies u het meeste interesseren. Wij houden zo veel mogelijk rekening met uw keuze.

Wilt u op de hoogte blijven van alle thema’s die aan bod komen tijdens het symposium? Word dan lid van de LinkedIn-groep Scheldesymposium. Daar kunt u de updates op de voet volgen.

Praktisch

Wanneer?

Woensdag 23 november, van 9 tot 14 uur

Waar?

Art Nouveau Zaal

Hopland 2

BE-2000 Antwerpen

Deelname is gratis.

Koffiepauze en netwerklunch zijn inbegrepen.

Inschrijven?

Meld u snel online aan!

Terug