Stroom mee door de Scheldevallei tijdens HOOGTIJ 2020

Vanwege de coronacrisis verlopen evenementen iets anders. Ook bij Hoogtij wist de organisatie creatief om te springen met de situatie. In plaats van de gebruikelijke activiteiten in de Scheldevallei, zijn er veilige wandelsroutes die je meenemen langs de mooiste plekjes langs het water: een goede picknickplek, interessante weetjes, mooie natuurplekjes of gewoon een goed uitkijkpunt – je kunt het allemaal veilig bezoeken. Bestaande en nieuwe routes vormen onderdeel van Hoogtij.

 

Hoe werkt het?

Elke wandeling heeft een eigen digitale wandelgids. Je kunt ‘m online bekijken, downloaden om uit te printen, of een gpx bestand downloaden of de app Routeyou gebruiken. Zo ontwikkelden de natuurgidsen van Klein-Brabant een Sigmawandeling die je doet stilstaan bij een waterrijk verleden en hoe hier volop aan gewerkt wordt. Of breng een bezoekje aan Boom en laat je door het industrieel verleden verrassen, met als gidsen Suske en Wiske

HOOGTIJ

Over de speciale editie in 2020 lees je meer op www.hoogtijscheldevallei.be. De routes zijn beschikbaar tussen 21 juni en 21 september.

4x per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?

Met de mogelijkheid om je als eerste aan te melden voor ons gratis jaarlijkse symposium!

Terug naar overzicht