Zuidwestelijke Delta organiseert online inspiratiesessie op 11 mei 2020

Door de coronacrisis kon de Werkconferentie Zuidwestelijke Delta van 19 maart niet doorgaan, en stonden de bijeenkomsten rond de Gebiedsagenda even stil. Maar goed nieuws! Er zijn nieuwe online of offline sessies gepland. Noteer 11 mei voor een inspiratiesessie op het wijde web in je agenda.

 corona-5006277-1920

Inspiratiesessie

In plaats van de geplande werkconferentie kunnen geïnteresseerden op 11 mei aansluiten bij een online inspiratiesessie over de Gebiedsagenda Zuidwestelijke Delta 2050 zelf, én over succesvol en creatief samenwerken in living labs. Host Kim Coppes leidt alle onderwerpen en mini break-outsessies in goede banen. De sessie is van 13.00 tot 15.00 en je kunt je online aanmelden. Meer informatie over de sessie vind je op www.zwdelta.nl/inspiratiesessie.

Bijeenkomsten gebiedsagenda

Om de gebiedsagenda aan te scherpen, gaan betrokken partijen in zes bijeenkomsten met elkaar in gesprek. Welke ideeën zijn er over de toekomst van het gebied? Hoe kunnen we daar samen mee aan de slag? En wat betekent dat voor het vervol van de Gebiedsagenda? Deze bijeenkomsten zullen op 25, 25 en 27 augustus en op 1, 2, en 8 september plaatsvinden. De organisatie hoopt dat dat in levenden lijve zal zijn, maar sluiten online alternatieven niet uit. Lees meer over de bijeenkomsten op zwdelta.nl of meld je online aan.

Terugkijken

Update 20 mei: de opnames zijn online terug te kijken via zwdelta.nl.

4x per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?

Met de mogelijkheid om je als eerste aan te melden voor ons gratis jaarlijkse symposium!

Terug naar overzicht