Exclusieve rondleidingen over het bouwterrein van de Nieuwe Sluis

Op 7 september kun je een exclusieve rondleiding krijgen over het bouwterrein van de Nieuwe Sluis Terneuzen. Samen met een groep maak je onder begeleiding een wandeling van 4 km over het bouwterrein. Wees er wel snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

portaal-van-vlaanderen-rondleiding-j-roos-748x419

Beeld: J.Roos

Aanmelden rondleiding bouwterrein

Heb je stevige wandelschoenen? Dan kun jij je vanaf maandag 19 augustus 12:00 uur aanmelden voor de exclusieve rondleiding. Minder zin in een wandeling maar wel het gebied willen verkennen? Dan kun jij je ook aanmelden voor de gratis vaartochten langs het bouwterrein.

Als de aanmeldlink beschikbaar is zullen we die hier plaatsen. Maar hou ook de Facebookpagina van de Nieuwe Sluis in de gaten voor updates!

Bezoek het haveninformatiecentrum

Naast een rondleiding ben je 7 september ook van harte welkom op het Portaal van Vlaanderen: hét haveninformatiecentrum, waar je kennis kunt maken met alles op en om het zluizencomplex in Terneuzen. Extra leuk is dat je met de projectmedewerkers in gesprek kunt gaan en te horen krijgt wat hun rol is in het project. Daarnaast is er een 3D-model gemaakt waar je goed kunt zien hoe de Nieuwe Sluis eruit gaat zien. De sluis echt beleven? Met de VR-bril waan jij je 'real-life' in en op de sluis, kolk, deurkas, machinekamer en het nivelleersysteem. 

Rondleiding vol?

Door het beperkt aantal plekken kan het zijn dat de rondleiding snel vol zit. Om toch de informatie van de rondleiding mee te kunnen krijgen, kun je op 7 september een video bekijken die de rondleiding op beeld laat zien! Zo krijgt iedereen een kans om het bouwterrein te bekijken. Achteraf is deze ook te zien op de facebookpagina van de Nieuwe Sluis

Adres Portaal van Vlaanderen

Beneluxweg 101
4538 AL Terneuzen - NL

4x per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?

Met de mogelijkheid om je als eerste aan te melden voor ons gratis jaarlijkse symposium!

Terug naar overzicht