HOOGTIJ: een startsein voor openluchttentoonstellingen

Afgelopen 16 juni organiseerden meer dan 20 Scheldegemeenten HOOGTIJ, een dag vol beleving op en rond het water dat vanaf nu jaarlijks wordt georganiseerd. Het evenement was een succes met bijna 10.000 bezoekers. Twee unieke gratis fototentoonstellingen blijven nog beschikbaar tot 8 september.

hoogtij-2019-smaaktnaarmeer-groot-748-419

Beeld: Hoogtij Scheldevallei

Gratis openluchttentoonstellingen tot 8 september

1. Fototentoonstelling: Moments before the flood

Bekijk 15 foto's gemaakt door de Belgische fotograaf Carl De Keyzer langs een parcours van meer dan 2 kilometer. Achttien maanden lang reisde hij de Europese kusten af, van het hoge noorden tot het zuiden en maakte foto’s over het klimaat en de stijgende zeespiegel als gevolg daarvan. Meer informatie vind je op de website van de gemeente Laarne. Of bekijk de video hieronder waarin Carl De Keyser het project toelicht. 

  

2. Fototentoonstelling: De kracht van het water

Langs de oevers van de Schelde vind je de komende maanden 53 foto's van amateurfotograven. Deze foto's werden gekozen uit een totaal van 532 inzendingen en verbeelden de kracht van het water. Wil je alle foto's zien? Dan kun je de 57 km lange fietsroute volgen (zie hieronder). Voor meer informatie kun je de flyer van de tentoonstelling bekijken.

 kaart-fietsroute-fototentoonstelling-de-kracht-van-water

4x per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?

Met de mogelijkheid om je als eerste aan te melden voor ons gratis jaarlijkse symposium!

Terug naar overzicht